Oraser® Cellulite Control Body smoothing Créme

Tisztelt Páciensünk!

Klinikánkon végre elérhető a ZO Skin Health bőrterápiás rendszer legújabb tagja, az Oraser® Cellulite Control krém. Ez a terápiás krém bizonyítottan hatásos a szinte valamennyi hölgyet érintő narancsbőr probléma esetén.
Áprilisi akciónk keretében a termék vásárlásakor pácienseinket megajándékozzuk egy ZO Skin Health Offects Exfoliating Cleanser utazó méretű arclemosóval.
Kezdje el a terápiát minél hamarabb, fáradjon be klinikánkra még áprilisban, hogy alakja makulátlan legyen a nyári bikini szezonra!

Klinikailag tesztelt és bizonyítottan áttörő formula, amely egész nap aktívan dolgozik, hogy csökkentse a cellulit látható jeleit. Eredményeképpen érzékelhető a a csípő, combok és fenék bőrfelületének elsimulása és a testrészek is egyértelműen veszítenek volumenükből.

 

A TERMÉK ELŐNYEI

Cellulite conrolKisimítja a bőrt és segít megszüntetni a „narancsbőrnek” nevezett jelenséget
Vékonyít és tonizáló hatású
Visszaállítja a bőr hidratáltságát.

 

HASZNÁLATA

Használja naponta kétszer, reggel és este, tiszta, száraz bőrfelületen. Bármely testrészen használható, ahol a cellulit megjelent, valamint a környező részeken, különösen a csípőn, a combokon, és a fenéken is alkalmazható.

 

FŐ HATÓANYAGOK

Plankton kivonat: Fokozza a sejt szintű és szöveti anyagcserét. Az Adiponectin hormon termelésével a mitokondriumok aktivitását segíti az izomsejtekben. Hozzásegít a testrész volumenének csökkenéshez, tonizáló hatású.


Speciális poliszacharid komplex: Minimalizálja a mindennapos „éjszakai” zsír depozitok lerakódását a szövetekben.

Növényi alginát komplex: Gátolja a zsírsejtek növekedését támogató enzimet, a lipoprotein lipázt. Javítja a mikrocirkulációt és a bőrkontúrt.

Foszfatidil-kolin: Szabályozza a zsírbontó enzimek aktivitását, lebontja a zsírsejtek falát, feloldja a zsírt, ezzel támogatja a cellulit látható jeleinek csökkentését.

Koffein, koenzim A és karnitin: Metabolizmus-fokozó, zsírbontó hatás, támogatja az energiatermelő folyamatokat. Minimalizálja a cellulit látható jeleit.

Tengeri alga kivonat: Láthatóan javítja a bőr textúráját, a cellulitos kötőszöveti állapotot.

Glicerin és betaine: Hidratálja a bőrt.