Horkolásterápia

Centrumunkban a horkoló és az alvásfüggő légzészavaros betegeket a lehető legteljesebb kivizsgálási protokollokkal és terápiás alternatívákkal várjuk.

DR. Buda Bernadett

Magunkról

A horkolás talán az egyik leggyakoribb, zavaró emberi szokás. Az alvás közbeni légzészavar, az alvási apnoe pedig nem csak zavaró, de veszélyes is. Veszélyeztetheti a páciens egészségét, jó közérzetét. A fenti kórállapotok rontják a saját, és az érintett környezetének az életminőségét.
A Medios Orvosi Központ fő tevékenysége a horkoló és alvás közbeni légzészavaros betegek lehető legteljesebb diagnosztikai és terápiás ellátása.

Centrumunkban kivizsgáljuk és kezeljük azokat a komplex anatómiai eltéréseket, melyek szerepet játszhatnak a horkolás és az alvási apnoe kialakulásában.

Helyi ellátás vagy konzulensi rendszer formájában valamennyi terápiás alternatíva pácienseink rendelkezésére áll.
Küldetésünk egyszerű: A horkolás csökkentésével javítani az Ön illetve környezete életminőségét.
Központunk részletesen kidolgozott kivizsgálási szisztéma után kínál rendkívül modern, élvonalbeli, bizonyítékokon alapuló módon hatékony terápiás lehetőségeket jól felszerelt és kényelmes környezetben.

Tovább

Van megoldás a Horkolásra!

Tekintse meg szolgáltatásainkat, kezeléseinket!

A horkolásról

A horkolás fajtái

Tovább

A kivizsgálás menete

Tovább

A probléma aktualitása

Tovább

Jelentkezzen konzultációra!

Horkolásterápiák

Pácienseink mondták

„Kicsit szkeptikus voltam a CPAP légsín terápiás eszköz használatát illetően. Szinte hihetetlen milyen nagy különbséget tapasztalok a közérzetemben, évek óta nem aludtam ilyen jól. Szinte újjászülettem és még a testsúlyom is csökkent mióta a géppel alszom.” K.S. 49 éves férfi páciensünk

Páciens vélemények

Elérhetőségek

Medios Orvosi Centrum   Dr. Buda Bernadett Tel: +36 30 262-0307   -   Cím: H-1021, Budapest, Budakeszi út. 3.   -   Szép Ilona Ház, II. emelet    -   E-mail: info@medios.hu   -   Web: www.medios.hu   -   Facebook: Medios Orvosi Centrum

Medios Orvosi Centrum

Tel: +36 30 262-0307
Cím: H-1021, Budapest, Budakeszi út. 3.
Szép Ilona Ház, II. emelet
E-mail: info@medios.hu
Web: www.medios.hu

Feliratkozás hírlevelünkre

*required fields