Vissza

Ajaktöltés

Ajkunk az arcunk egyik éke. Formája, teltsége rendkívüli módon meghatározza és egyedivé teszi arcunkat.
Mindenkinél megfigyelhető, hogy az öregedés folyamata során a szövetek tónusának lazulásával, valamint a száj körüli körkörös izom aktivitásának fokozódásával az ún. rózsaszín ajakból egyre kevesebb látszik, a fiatalabb korban tapasztalt teltség, vagy a forma definíciója csökken.

IMG_1237.jpg

Buda doktornő számos ajakharmonizáló hyaluronsavas töltési eljárást elsajátított, de az évek során a voksát a legtermészetesebb eredményt adó ún. nem-sebészi liplift típusú ajaktöltés mellett tette le. Ez a speciális töltési eljárás bármely életkorú páciens esetén alkalmazható, segítségével az ajak függőleges magasságát emeljük a töltésekkel anélkül, hogy az ajak elődomborodna, vagy az ajak feletti bőr területén duzzanat keletkezne.

IMG_7740.png

Az eljárással képesek vagyunk az ajak határait jobban definiálni, az eredmény rendkívül természetes megjelenés, mégpedig a száj saját formjának kiemelésével.
Ajaktöltés után néhány napig számítani kell duzzanat kialakulására. A hyaluronsavas ajaktöltést minden esetben konzultáció előzi meg.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00