Vissza

Aquagold® Finetouch™

EGY CSEPP LUXUS A BŐRNEK- „KEDVENC KIS KOKTÉLUNK”

Az AQUAGOLD® FineTouch™ forradalmian új szabadalom, mely teljesen egyénre szabott kezelést tesz lehetővé.
A mikroinjektáló eszköz, amely belülről táplálja és finomítja a bőrt, pácienseinket luxus kategóriájú arckezelésben részesíti. Rendelőnk bőregészség specialistája egyedileg összeállított koktélt készít, amely az Ön személyes bőrigényéhez igazodik.
 
Az Aquagold eljárás tökéletesen alkalmas arra, hogy fontos események előtt alkalmazzuk és ezzel elérjük, hogy a nagy napon Ön teljes fényében tündököljön.
Az eszköz 24 karátos arannyal bevont tűi még az emberi hajnál is vékonyabbak, ezért az eljárás teljesen fájdalommentes: még érzékenyebb pácienseink sem szenvednek egy pillanatig sem. A tűk spirál alakú kialakításuknak köszönhetően teljesen egyenletes hatóanyag felszívódást tesznek lehetővé a bőr irha rétegében.

IMG_0160.jpg
 
Anti-aging hatás

Az AQUAGOLD® FineTouch™ technológiájának, valamint a luxus hatóanyagoknak köszönhetően garantált a maximális anti-aging hatás. Míg a hyaluronsav tökéletes hidratáltságot és feszességet kölcsönöz, addig a botox kisebb szarkalábaink és pórusaink simítására törekszik. Végül, de nem utolsó sorban antioxidáns hatóanyagainak élettel telivé és üdévé varázsolják pácienseink arcát.
Az Aquagold eszköz a finom vonalakat és ráncokat célozza meg. Kisimítja a szarkalábakat, összehúzza a pórusokat, halványítja a pigmentfoltokat, korrigálja a kisebb hegeket, javítja a bőr textúráját, csökkenti szárazságát, fokozza a hidratáltságot és a bőr saját, természetes fényét.

IMG_0097_.jpg
Csodálatos anti-aging hatásának köszönhetően a nyak és a dekoltázs területe is kezelhető.
Az Aquagold FineTouch kényelmes, fájdalommentes eljárás, mely nem jár gyógyulási idővel (legfeljebb minimális bőrpírral).

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00