Vissza

Endymed 3 deep rádiófrekvenciás kezelések

MI IS PONTOSAN A 3DEEP TECHNOLÓGIA?

Az EndyMed egyedülálló, az Amerikai Gyógyszerbiztonsági Hivatal (FDA) által is elfogadott 3DEEP technológiája olyan innovatív rádiófrekvenciás technológia, amely ellenőrzött, koncentrált rádiófrekvenciás (RF) energiát juttat mélyen a bőrbe, fájdalom és kockázat nélkül, újra aktiválva a bőr természetes kollagéntermelését. Az rádiófrekvenciás energiának a bőr irharétegének mélyén történő összpontosításával az Endymed stimulálja a kollagén megújulását, de anélkül, hogy túlhevítené a hámréteget.
 
Az Endymed készülék által végezhető kezelések 3 csoportba sorolhatók:

1. ENDYMED TIGHTENING & CONTOURING

Az EndyMed 3DEEP® RF arcfeszesítő kezelőfejeit kifejezetten a ráncok kezelésére, az arc és a nyak megereszkedett bőrének feszesítésére és megemelésére tervezték, beleértve a homlokot, orcákat, és az áll alatti részeket. Kiváló eredményeket érhetünk el velük, különösen a szem és a száj körüli finom, érzékeny és nehezen kezelhető területeken.
A kezelés szinte azonnali bőrfeszesítő és ránctalanító hatást fejt ki, hosszútávon pedig serkenti a kollagén- és elasztintermelést, ami által a bőr fiatalabbnak, feszesebbnek és ragyogóbbnak látszik. Ajánlott hyaluronsavas kezelések kiegészítéseként, valamint plasztikai beavatkozások utáni rehabilitációként is.
Klinikánkon elérhető kezelési csomag 6 alkalomból áll. Az első 4 kezelést hetente kell elvégezni, az utolsó kettőt pedig két hetente ajánlott. A kezelés alkalmazható a teljes arcterületen, vagy egyes régiókban is (szemkörnyék, középarc, alsó arc-toka, nyak).

GEE_5070-scaled.jpeg

2. ENDYMED FSR (FRACTIONAL SKIN RESURFACING)

Az EndyMed 3DEEP frakcionált bőrmegújító kezelőfejét kifejezetten a bőr megújítására, valamint a bőr textúrájának, hiperpigmentációjának, ráncainak és hegeinek kezelésére tervezték. A kezelés során egyszerre történik meg a fókuszált rádiófrekvenciának köszönhetően a károsodott bőrfelszín megégetése és a mély kötőszövet megújítása. Alkalmazható az arcon, valamint a test egyéb területein is. Az FSR simább, fényesebb bőrfelületet biztosít és csökkenti az elszíneződéseket, sötét foltokat.
A kezelés után a bőr néhány napig intenzíven piros, illetve 4-5 napig a bőrfelszín lehámlásával akár barnás elszíneződés, száraz hámlás előfordulhat.

GEE_5047-scaled.jpeg

3. ENDYMED INTENSIF RF MIKROTŰS KEZELÉS

Az EndyMed Intensif az első FDA által elfogadott, motorizált mikrotűs rádiófrekvenciás technológia az esztétikai piacon. Az egyedülálló technológia egyszerre okoz a tűszúrásoknak köszönhetően megfelelő mélységű mikrosérüléseket, valamint intenzív szöveti felmelegedést szintén mélyen az irharétegben: ezek együttesen a regenerációs folyamat fokozását  eredményezik.

Endymed-Intensif-mikrotus.jpeg

A kezelés ideális megoldás aknehegek, striák, mély ráncok kezelésére és a bőr textúrájának javítására, bőrfiatalításra. Az Intensif kezelések rövid gyógyulás után szinte azonnal látható eredményeket nyújtanak, de a beavatkozásnak hosszú távú regeneratív hatása is van.
A beavatkozást érzéstelenítéssel végezzük, utána egy napig tapasztalható pirosság a kezelt területen. Három kezelés elvégzése javasolt, havi rendszerességgel.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00