Vissza

Enerjet™ Kinetic Facelift

Az EnerJet™ különlegesen magas nyomású, úgynevezett jet-volumenizációs technológiát használ bőrproblémák megoldására.
A technológia lényege, hogy a készülék magas nyomású levegőoszlopot képez, mely 200 mikrométer nagyságú lyukat üt a bőrbe, ezen keresztül különböző hatóanyagok juttathatók a bőr irharétegébe, melyek a nagy nyomásnak köszönhetően elterülnek ezen a területen. A regenerációs folyamatokat önmagában a nagy nyomás által keltett kinetikus energia és szöveti mikrotrauma, valamint a bejuttatott hatóanyagok indítják el.
A kezelés valamennyi bőrtípuson alkalmazható, a test bármely részén. Férfiakon, nőkön egyaránt.

GEE_5035-scaled.jpeg

NEM SEBÉSZI ARCFESZESÍTÉS KOCKÁZATOK NÉLKÜL – ENERJET KINETIC FACELIFT

A nem sebészi arcfeszesítés az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozás klinikánkon, mivel alacsony kockázatú beavatkozásnak minősül és gyógyulási ideje is minimális.
A hajvonalban a fül mögötti területig, valamint az alsó arc kereténél, illetve konkrétan a ráncokban „végiglőve” az arcot, az intenzív kinetikus energia és a bejuttatott hyaluronsav emelő, lifting hatást, valamint a bőr kisimulását hozza létre. A beavatkozás kiváló kiegészítője bármely bőrterápiának, illetve a hyaluronsavas szépségmaximalizáló kezeléseknek, de önmagában is elvégezhető és önállóan is hatásos.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00