Vissza

Értágulatok eltávolítása lézerrel

A bőr krónikus gyulladása, vagy rozáceás állapotának tartós fennállása a legfelszínesebb apró erek kitágulását okozza, mely a fennálló intenzív bőrpír mellett esztétikailag rendkívül zavaró lehet. A kis, pókhálószerű ereket nagyon nehéz elfedni, és a fenti probléma nemcsak nőket, hanem férfiakat is érint. A nagy múlttal rendelkező, német gyártmányú Asclepion speciális lézerét és kezelőfejét használjuk az arcon található apró erek eltávolítására.

Az eljárás lényege

A vörös színű hemoglobinnak megfelelő hullámhosszú fénynyaláb az erekben elnyelődik, ott hővé alakul, és azonnal koagulálja a kis ereket, melyek így megsérülnek és felszívódnak. Az eredmény azonnali és rendkívül látványos.

A kezelés férfiaknál és nőknél is alkalmazható, a beavatkozás után enyhe bőrpírt tapasztalhatunk, mely 2-3 órán belül megszűnik. Nagy előnye, hogy rendkívül biztonságos, a hegképződés, vagy a beavatkozás utáni pigmentáció rizikója extrém alacsony. A kezelés után napozás vagy fényérzékenyítő gyógyszerek szedése 2 hétig nem javasolt. A lézeres értágulat eltávolítás előtt minden esetben konzultáció javasolt.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00