Vissza

Hyaluronsavas arcfeltöltés - szépség-
maximalizálás

Hyaluronsavas feltöltő anyagok használatával képesek vagyunk arra, hogy ellensúlyozzuk az arcnak az idő előrehaladtával bekövetkező volumencsökkenését. A hyaluronsav a lehető legtermészetesebb anyag bőrünk számára, hiszen maga a bőr is termeli. A bőrünkben képződött hyaluronsav nem más, mint egy cukormolekula: folyamatosan képződik, de nagyon rövid idő, már néhány nap alatt el is bomlik.
Az elmúlt évtizedek tudományos fejlesztéseinek köszönhetően a szakemberek molekulák között keresztkötéseket hoztak létre, mely nagyon stabillá tette a hyaluronsavat. A molekula megőrizte térkitöltő és vízmegkötő jellegét, de ellenállóvá vált, így a beadott anyag hosszú hónapokon át képes pótolni bőrünkben a csökkent térfogatot.

Milyen anyagokat alkalmazunk?

Számos márkájú hyaluronsav létezik az esztétikai piacon, Buda doktornő esztétikai praxisában csak az abszolút prémium fajtákat alkalmazza, melyek a legfrissebb innovációkon alapulnak és a legtöbb tudományos kutatás áll mögöttük. A Juvederm Vycross termékvonalának tagjait különböző arc-és ajakfeltöltés indikációkra, a Teosyal Redensity II. anyagot pedig a szem alatti karikák kezelésére használjuk. Ez utóbbi az egyik leglágyabb, mégis stabil anyag és kitűnően terül el a legvékonyabb bőrrel fedett területen is.
Buda doktornő a volumenpótlás folyamata során – maximális tiszteletben tartva a biztonságossági és esztétikai elveket – sem semi-permanens, sem permanens, azaz nem felszívódó és nem biokompatibilis anyagokat nem alkalmaz.

Milyen hatást várhatunk?

Hyaluronsavas arctöltéssel azonnali eredményt érünk el, igazi „folyékony” arcemelést és kontúrozást, azaz liquid-faceliftet tudunk létrehozni.
A doktornő számos arctöltés-kurzuson tanultak alapján sajátította el azt a tudást, mely megalapozta a „szépségmaximalizálás” jellegű beavatkozásokat: A hyaluroasnav, valamint egyéb injekciós kezelések segítségével nagyon pontos tervezés és mérések mellett tudjuk kihozni a páciens arcvonásaiból a maximális szépséget és harmóniát, ráadásul ez szinte bármely életkorban lehetséges.

unnamed.jpeg

Mennyi ideig tart a hyaluronsavas arctöltés hatása?

Az eredmény nagyon látványos, de nem szól örök életre. A kezelést a hyaluronsav elbomlásával, általában 9-12 hónaponként, a fajsúlyosabb molekula esetén másfél évente érdemes megismételni. Az anyag folyamatos pótlásával az arc megőrzi fiatalosságát és volumenizált jellegét.

Számolhatunk-e mellékhatásokkal?

A hyaloronsavas töltés gyakorlott kézben biztonságos eljárás, de – igen ritkán – sajnos mellékhatások is előfordulhatnak. A jó hír az, hogy szinte valamennyi mellékhatás teljes egészében kontrollálható és megszüntethető.
Kezelés után relatíve gyakran észlelhető a tű használatából adódóan bevérzés, duzzanat, de minden hasonló tünet napokon belül teljesen elmúlik, ráadásul tenni sem kell ellene semmit. Előfordulhat gyulladásos szövődmény is, ennek valószínűsége megfelelő technikai és sterilitási feltételek mellett elenyésző, de ha előfordul, antibiotikummal, esetleg szteroiddal könnyen kezelhető. Igen ritkán előforduló szövődmény, hogy az anyag befecskendezéskor egy érbe kerül, az eret elzárja, így a mögöttes terület vérellátása megszűnhet. Ez a szövődmény azonnal észlelhető, és a hyaluronsavat bontó enzim beadásával teljes egészében megfékezhető.

Buda doktornő a volumenpótlás kezeléseket nemzetközileg elismert szakemberektől tanulta.
A szépségmaximalizás nevű eljárást minden esetben személyes konzultáció előzi meg.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00