Vissza

Lézeres aknekezelés

A pattanások és aknehegek lézeres kezelése a bőrterápiás kezeléseink legjobb kiegészítője. Az eljárás lényege a faggyútermelés csökkentése, amely a pattanások kialakulásának egyik fő oka. A helyi bőrelváltozásokat okozó gombák és baktériumok a pattanások helyén a lézeres kezelés során elpusztulnak.
Az antibiotikumokkal és a hormonális gyógyszerekkel ellentétben a pattanások lézeres terápiája nem okoz szövődményeket vagy mellékhatásokat, nem befolyásolja a belső szervek állapotát és működését. Helyreállítja a bőr normális szerkezetét, elősegíti a pattanás utáni elszíneződött foltok felszívódását, csökkenti a pórusok méretét. Rendelőnkben az Asclepion új és innovatív MeDioStar NeXT PRO dióda lézerét használjuk a lézeres aknekezelésekhez. Ez az eljárás lehetővé teszi a pattanások kezelését bármely életkorban, minden bőrtípus esetén.

Felkészülés a kezelésre

● Néhány nappal az eljárás előtt kerüljük a napozást és szoláriumot. Antibiotikum szedése esetén az eljárástól el kell tekintenünk.
● Az ajánlott kezelések száma az akneprobléma súlyosságától függ, minimum 3 kezelés ajánlott, mégpedig 1-2 hetes rendszerességgel.
● Már egy kezelés után is számottevő változás észlelhető: az aktív gyulladások mértéke csökken, a pórusok összehúzódnak, a bőr textúrája finomabb lesz.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00