Vissza

Red carpet hollywood facial kezelés

Ez a kezelés egy különleges, azonnali hatású, látványos bőrmegújulást biztosító kombináció, melyet Buda doktornő az Obagi Skin Health Institute-ban, Beverly-Hills-ben sajátított el. A kezelés kombinálja a Hydrafacial® bőrtisztító effektusát a ZO® stimulátor peelingjével. A kezelést szükség esetén olyan mechanikus tisztítással is kiegészítjük, melyet szakképzett terapeutáink végeznek.

image00044.jpeg

Kiknek ajánljuk?

Ennek a tisztító, valamint hámmegújító, egyúttal anti-aging hatást is biztosító kezelésnek az igénybevételét ZO bőrterápiákat használó pácienseinknek is ajánljuk: 2-3 havonta érdemes megcsináltatni. Ha a páciens bőre intenzíven gyulladt, a stimulátor peeling kezelés 2-4 hetente ismételhető. Összeállítottuk a kezelésnek egy olyan formáját is, amely otthon alkalmazható: ez rendkívül népszerű azon pácienseink körében, akiknek nincsen idejük vagy lehetőségük felkeresni a klinikánkat. Az otthoni stimulátor peeling csomagot „karantén-csomag” néven keresse az árlistánkban.

A Red-carpet peeling azonnal látványos, ragyogó arcbőrt eredményez, mely a legszebb állapotát a kezelést követően 24-48 órával éri el, emiatt is alkalmas akár nagy események, „vörös-szőnyeges” megjelenés előtti gyors és tartós bőrállapot javításra.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00