Vissza

SkinPen Precision®

A SkinPen Precision® orvosi mikrotűs eszköz, amelyet az arcon és nyakon megjelenő aknehegek, valamint finom vonalak és ráncok kezelése, csökkentése céljából alkalmazhatunk. A SkinPen javallott továbbá pigmentációs problémák, (elszíneződések) kezelésére is, ide értve a melazmát, a vitiligót és napfoltokat/májfoltokat. 

A SkinPen Precision® rendszerben egy kétirányú kezelőfejen 14 db mikrotű az eljárás során a bőrön mikroszkópikus szúrások ezreit hozza létre. Ezek a „mikroszúrások” aktivizálják – a szervezet természetes gyógyítási folyamatát segítve – az új, egészséges szövet képződését, így bőrünk állapota összességében rengeteget javul.

A SkinPen Precision® eszköz kollagén indukciót eredményez, így remekül használható aknehegek, finom vonalak és ráncok, valamint olyan pigmentációs problémák kezelésére, mint például a melazma, a vitiligo és a napfoltok. Ahogy a SkinPen® Precision eszköz végigcsúszik a bőrön, mikrocsatornákat hoz létre a bőr felületén, ez pedig a sejtkárosodás minimalizálása mellett stimulálja a bőr természetes sebgyógyulási folyamatát, azaz belülről kifelé fiatalítja a bőrt. A hegszövet hatékonyan alakul át, a bőr szerkezete azonban érintetlen marad.

A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelt területen, így a beavatkozás nem fájdalmas, bár a páciensek olykor tapasztalhatnak némi enyhe kellemetlenséget. A kezelés után nincs szükség hosszas gyógyulási időre: csak 2-3 napig látható esetleg bőrpír, hámlás. Így SkinPen Precision®-t bátran ajánlhatjuk elfoglalt, időhiányban szenvedő pácienseinknek is. Megfelelő napfényvédelem mellett az eljárás egész évben alkalmazható. Klinikailag bizonyítottan minden bőrtípus esetén hatékony.

Az optimális eredmény érdekében három alkalmas kúrát ajánlunk, havonta egy kezeléssel.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00