Vissza

ZO® 3 Step-Peeling

A Medios Orvosi Központban a legújabb fejlesztésű hámlasztásos kezeléseket kínáljuk pácienseinknek, melyek közül leggyakrabban a 3 Step Peelinget használjuk és ajánljuk. Ez a kifejezetten intenzív, mégis biztonságos peeling teljes bőrfelszíni és mély megújulást eredményez, rövid regenerációs idő mellett. Az intenzív hámlasztást kizárólag ZO® specifikus bőrterápiákkal már előkezelt pácienseinknek javasoljuk, akiknek a bőrállapota az egyedileg szabott terápiáktól már lényegesen javult.

A ZO® 3 Step Peelinggel hatalmas lépést teszünk a még egészségesebb és tartósan ragyogó arcbőr elérése felé. A kezelés három lépcsőből áll: egy speciális összetevőkből álló savkoktél felvitele után 6 %-os retinol krémet masszírozunk az arcbőrbe, mely a sav által megnyitott réseken keresztül elér a bőr irharétegébe, és úgy hat a kollagént és elasztint termelő sejtekre, mint egy bomba. Beindítja ezen sejtek újraaktiválódását.

image00051(1).jpeg

A nagyon fokozott, ötnapos hámlási periódusban, harmadik lépésként a bőrt speciális nyugtató krémmel kell ápolni, valamint fontos szerephez jut a fényvédelem. A megfelelő és gyors gyógyulás érdekében szigorúan követni kell Buda Doktornő utasításait. A kezelést követő ötödik-hatodik napon az intenzív hámlást követően a bőr teljesen megújul: egy erős, egészséges, homogén, ellenálló, új bőr képződik, mely feszes lesz és látványosan fiatalabb hatást kelt.

A „bombaként” ható retinol pedig tovább dolgozik a bőr irharétegében, és folyamatosan fokozza a bőrtónust és simítja ki a ráncokat. A kezelést kifejezetten ajánljuk akne-hegek korrekciójára, rozáceás bőr gyógyítására, napkárosodás okozta pigment-problémára illetve ráncok elleni anti-aging kezelés részeként. A peeling után egy héttel a páciens visszatérhet a ZO® állapotfenntartó bőrterápiájához.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00