Vissza

ZO® Kontrollált mélységű blue peeling

Peeling kezeléseink legintenzívebb változata, a ZO® bőrterápiák tetőfoka, melyet Buda doktornő Dr. Zein Obagi Beverly Hills-i klinikáján sajátított el. A kontrollált mélységű blue peeling segítségével teljes bőrcserét tudunk elérni, melyet intenzíven heges, gyulladt bőr, vagy érett, ráncos arcbőr, intenzív napkárosodás, durva bőrtónus és textúra esetén alkalmazhatunk. A kezelés 10-12 nap gyógyulási idő után nagyon látványos megújulást eredményez, melynek effektusa akár egy plasztikai műtét feszesítő hatásával is összevethető.

Visszajelzés a kezelésről

Egy páciensünk az alábbiakban osztja meg élményeit a ZO Kontrollált mélységű Blue Peelingről:
„A képek önmagukért beszélnek…de ha szavakba kell öntenem, mit jelentenek a ZO Skin Health termékek és Dr. Buda Bernadett, akkor szeretném elmondani, hogy tinédzser korom óta problémás volt a bőröm. Tág pórusok, aknék alakultak ki állandóan, és mindig fénylett…Bármit kentem rá, fénylett, vagy kiszáradt a bőrfelszín, de alatta ott álltak sorban az pattanások, és azt várták, hogy „előbújhassanak”. Mindent kipróbáltam, gyógyszeres kúrákat, azokkal ötvözött szuper kozmetikumokat, lelkesen tisztítottam, ápoltam a bőrömet, de mégsem lett soha olyan, amilyet szerettem volna. Azután jött Dr Buda Bernadett, és a csoda!
Ma tudom, hogy teljesen felesleges volt a sok éves próbálkozás, és alapvetően sosem hozhatta volna semmi azt az eredményt amit én kívántam: az egészséges, tiszta friss bőrt…
Dr. Obagi termékei és kezelései és a koncepció teljesen máshogy működnek, mint a ma piacon megtalálható „tradicionális” termékek…Az eredmény sem összehasonlítható mással! Sosem volt ilyen a bőröm! Mindig sminkelnem kellett, hogy eltakarjam a hibákat! Elkezdtem használni a termékeket, majd a kontrollált mélységű blue peelinget is megcsináltuk, egy hét alatt újjászülettem! Ennek eredményeként ma nem használok semmilyen alapozót, semmit, ami eltakarná a bőröm természetes szépségét, mert a bőröm olyan, mint 12 éves koromban! Egészséges és tökéletes, amilyen az elmúlt 22 évben sosem volt!! Ha bármi miatt mégis sminkelni szeretnék, akkor egy ásványi púder a maximum, amit használok! Egyszerűen imádom, és nagyon boldog vagyok!!! Köszönöm!!!!”

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00