Dr. Buda Bernadett

Tanulmányok


2002-ben summa cum laude minősítéssel végzett a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán. Szakmai gyakorlat megszerzése céljából a mexikói Monterrey-i Egyetem orvosi fakultásán, valamint a franciaországi Lille-i Katolikus Egyetemen folytatta tanulmányait. Fül-orr-gégészet szakvizsgáját 2008-ban szerezte. Szakterületén belül fő érdeklődési területe a horkolásterápia és az alvásdiagnosztika.
 
A horkoló betegek műtéti terápiája kapcsán ismerkedett meg a rádiósebészettel és annak esztétikai célú felhasználási lehetőségeivel. Ez volt az a momentum, amely az orvosesztétika felé terelte.
2010 óta a Medios Orvosi Központ orvos igazgatója: az intézmény vezetése alatt az elmúlt 10 évben országos ismertségű esztétikai klinikává vált.


Eredmények


Buda doktornő 2013-ban részt vett Zein Obagi személyes klinikai tréningjén Los Angelesben, ahol elsajátította a ZO® Skin Health speciális bőrdiagnosztikai és terápiás elveit, valamint az ahhoz kapcsolódó kezelési metódusokat.

Az első magyarországi ZO® Skin Health Partner orvos, a ZO® Skin Health diagnosztikai elvek és esztétikai kezelések hazai trénere, a nemzetközi partner orvosokat összefogó ZO® Faculty tagja.

Esztétikai kezelések tekintetében a teljességelvű szemlélet híve. A bőr egészségének megteremtésén túl az arc volumenének visszaadására is nagy hangsúlyt helyez. A hyaluronsavas arctöltések, valamint egyéb injekciós kezelések specialistája, az Allergan trénere. Meghonosította és alkalmazza a hyaluronsavas kezelések nemzetközi szaktekintélye, dr. Arthur Swift által kidolgozott és tőle tanult ún. „szépségmaximalizálási” beavatkozásokat.
 
Folyamatosan törekszik arra, hogy klinikáján a leghaladóbb és leghatékonyabb technikákat és kezeléseket alkalmazza. Büszke arra, hogy számos gépi kezelést, illetve beavatkozást vezetett be hazánkban. A telemedicina jelenlegi trendjeit figyelve és kihasználva dolgozik klinikája további fejlesztésén.
 
Őszintén hisz abban, hogy egy klinika akkor lehet sikeres, ha ott nagyszerű csapat dolgozik. A Medios Orvosi Központ méltán ismert a valódi eredményekről, és a munkájában szakértő, lelkes és segítőkész csapatáról.

Buda doktornő a magyaron kívül angolul és franciául is beszél. Férje pótolhatatlan segítsége és támogatása mellett végzi klinikai munkáját, és neveli kislányukat. Hobbija a gasztronómia, a család második otthona pedig a Zemplén gyöngyszeme, Komlóska.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00