ZO® SKIN HEALTH

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS

A Medios Orvosi Központban alkalmazott esztétikai kezeléseink egy teljességelvű szemléletmódot tükröznek, melynek alapja a bőregészség megteremtése, bőrproblémák esetén pedig a sejtszinten tökéletes működés visszaállítása.

A klinikánkon használt, és a páciensek számára kiajánlott otthon alkalmazandó ZO® Skin Health termékek és termékekkel történő kezelések a legutolsó tudományos elveknek megfelelően összeállított, nagy hatékonyságú, kizárólag orvosi felügyelet mellett alkalmazható, teljesen egyénre szabott terápiát lehetővé tevő protokollok.

COLORESCIENCE®

A TUDATOS VÁLASZTÁS

A klinikánkon alkalmazott bőrterápiákkal az a célunk, hogy egészséges állapotúvá tegyük az arcbőrt. Majdnem minden hölgyvendégünk használ sminket, melyek nem megfelelő összetétele vagy hatóanyag tartalma károsíthatja az egészséges bőrműködést.

A Colorescience® egyedülálló orvosi tisztaságú, ásványi hatóanyagú mineral make-up termékei egyszerre ötvözik az anti-aging hatóanyagokat, a nagy tisztaságú ásványi fényvédelmet és a gyönyörű esztétikai megjelenést. Nagy tisztaságuknál fogva egyedülállóan alkalmazhatók beteg, kifejezetten érzékeny bőrön is vagy ZO® Skin Health bőrterápiák után.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

És értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről és kedvezményekről!