Vissza

Funkcionális táplálkozási tanácsadás

FUNKCIONÁLIS TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

„Az vagy, amit megeszel!”
„A szépség belülről fakad.”

Klinikánkon messzemenőkig hiszünk ezeknek a szólásoknak az igazságtartalmában. Az egészséges bőr, a harmonikus külső és a tökéletes figura elérése céljából elengedhetetlen, hogy pácienseink odafigyeljenek a helyes életmódra is.
Nagy örömünkre szolgál, hogy együtt dolgozatunk McPherson Évával, aki rendkívüli tudásával segíti pácienseinket abban, hogy képesek legyenek optimális eredményt elérni.

min_edited .jpeg
Éva 2006-ban természetgyógyász fitoterapeutaként szakvizsgázott, később Németországban a Max Otto Bruker Intézetben tanult táplálkozásterápiát, illetve természetes gyógymódokat, valamint elmélyült az aromaterápiában is.
Funkcionális táplálkozási tanácsadóként célja az egyensúlytalanságok és összefüggések feltárása, ezen keresztül az egészség (így a bőregészség) fejlesztése, helyreállítása.
Klinikánkon péntek délelőttönként rendel, de online/Skype konzultációra is van nála lehetőség.

Weboldal: https://holisticrunning.life/ 

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00