Vissza

Hegkezelések

Hegek az életünk során tervezetten, egy műtéti beavatkozáshoz kapcsolódva, vagy balesetből adódóan, váratlanul keletkezhetnek. Az arc hosszan fennálló, gyulladásos folyamatai is hegesedéssel gyógyulnak. A heg elhelyezkedésétől, a sebzés milyenségétől, valamint a páciens gyógyhajlamától függ, hogy milyen kinézetű és mennyire zavaró lesz az adott heg a gyógyulás után.
Sajnos vannak rossz helyen lévő, vagy rossz gyógyhajlamú, esetleg túlburjánzó, keloidos hegek, amelyek mind funkcionálisan, mint esztétikai szempontból ronthatják az életminőséget.

Hegkezelés klinikánkon

Klinikánkon számos technológia áll rendelkezésünkre, hogy javítsuk egy már meglévő heg kinézetét. Első helyen szerepel ezek között az Enerjet nagy intenzitású jet-technológiája, melynek segítségével nagy nyomással tudunk hyaluronsavat vagy gyulladáscsökkentő anyagokat juttatni a hegbe, így serkentve annak újraépülését.
Általános tanács, főleg tervezett sebek, műtéthez kapcsolódó hegek esetén, hogy a sebgyógyulás lehetőség szerinti minél korábbi szakaszában kezdjük meg a heggel való foglalkozást, így érhetjük el az esztétikailag legkedvezőbb eredményt.
A hegek kezelési lehetőségeivel kapcsolatban egyéni konzultációt javaslunk, melynek során egyedileg szabva tudjuk kiajánlani a legjobb terápiás kombinációkat.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00