Vissza

Lézeres szőrtelenítés

A Medios Orvosi Központban az évtizedes múltra visszatekintő német Asclepion cég legmodernebb Mediostar Next Pro orvosi lézergépét használjuk.

A dióda lézertechnológiának és a rendkívüli bőrhűtő rendszernek köszönhetően bármilyen tónusú, színárnyalatú bőrt a legnagyobb biztonsággal és hatékonysággal tudunk kezelni az év bármely időszakában. Ez a korszerű megoldás lehetővé teszi, hogy a lézer energiája csak a szőrtüszőkben és az őket körülvevő, tápláló sejtekben nyelődjön el, elkerülve a bőrben levő melanint. Így elérhető a szőrtüszők végleges pusztulása, és garantálható a jövőbeni szőrtelen, sima bőr.

A lézeres eljárást személyes konzultáció előzi meg, melynek során megvizsgáljuk a kezelendő területet, és részletesen tájékoztatjuk pácienseinket a kezelés menetéről. A kezelést az Ön egyedi, személyes adottságaihoz, bőrtónusához és a kezelendő területen lévő szőrtípushoz igazítjuk.
A végleges, lézeres szőrtelenítés után elfelejtheti a borotvahasználat, az epilátor és gyanta kellemetlenségeit, és nem marad más, csak a sima és selymes bőr.

Nemcsak hölgyek, hanem urak számára is ajánljuk epiláló kezeléseinket.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00