Vissza

Nyak-dekoltázs kezelések

NYAKAT ÉS DEKOLTÁZST ILLETŐ KEZELÉSEK

A nyak és dekoltázs bőrének fiatalítása komoly igényként jelenik meg a különböző arckezelések mellett, természetes, hogy ezeket a területeket sem hanyagolhatjuk el. Korai 40-es éveinkben kezdjük észlelni nyakunk bőrének megereszkedését, a haránt ráncok megjelenését, valamint erre az életkorra már összegződik a korábbi, védelem nélküli vagy túlzott napozás hatása.

Gyakori problémát jelentenek a nyakon és/vagy dekoltázson megjelenő pigmentfoltok, a texturális egyenetlenség.
Ezen a területen is előszeretettel használjuk a ZO Skin Health bőrterápiás hatóanyagokat. A nyaki vízszintes ráncok szépen korrigálhatóak Enerjet kezelésünkkel, és rendkívüli népszerűségnek örvend a dekoltázst illetően az Endymed Intesif és az Endymed feszesítő-kontúrozó kezelése is.nyak-dekoltazs-scaled.jpeg
A kor előrehaladtával a nyaki bőr megereszkedettsége és a nyak legfelszínesebb izmának fokozott tónusa együttesen hosszanti, szalagszerű redőket hozhat létre, melyek szépen korrigálhatóak felszínes izomréteg relaxáló mikrobotox kezeléssel.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00