Vissza

Szemkörnyék-kezelések

A szemkörnyék területének vékony bőre arcunkon az első helyek egyike, mely korunkról árulkodik. Ennek az érzékeny területnek a kezelésére klinikánkon számos terápiás opció áll rendelkezésünkre.

Az egyik leglátványosabb eredményt a hyaluronsavas feltöltés adja. A szem alatti és szem körüli terület töltőanyaggal való korrekciója nagy szaktudást igénylő beavatkozás. Buda doktornő számos technikát sajátított el ennek a delikát területnek a kezelésére. A töltőanyagok közül a szemkörnyék területén a Teosyal Redensity II. töltőanyagát használja, mely egyedülállóan lágy jellege miatt különösen alkalmas az ilyen beavatkozásra.

szemkornyek.jpeg

A szemkörnyék fiatalításának jó alternatívája lehet az Endymed rádiófrekvenciás feszesítő előkezelése után felszínesen, a vékony bőr irharétegébe bejuttatott hyaluronsav- és vitaminkoktél, azaz mesoterápiás Endy-Eye kezelésünk. Ebből a beavatkozásból hármat javaslunk, mégpedig 2-4 hetes időközönként, és elsősorban azoknak a pácienseinknek, akiknél valamilyen oknál fogva nem javasolt a feltöltés, illetve nincs túlzott volumenhiány a szemkörnyékükön.

Szintén új opció a páciens fibrinben gazdag saját plazmájának visszajuttatása a szem alatti területre: ezt hívják PRF kezelésnek: ennek során a szemkörnyék elvékonyodó, apró ráncokkal teli bőrét kezeljük és erősítjük meg rendkívüli hatékonysággal.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00