Bőrkezelés

ÖREGEDÉS

Az életkor, valamint a külső környezeti tényezők és a belső élettani folyamatok hatásai az évek során nyomot hagynak a bőrünkön. Valamennyien a korai harmincas éveinkben észleljük elsőként a bőrük tónusának változását, a mikroráncok megjelenését. Az észlelt színegyenetlenség, a durvább bőrtextúra, a vízhiányosság, a fokozódó méretű pórusok mind-mind bőrünk öregedésének jelei.
Klinikánkon azért dolgozunk, hogy a bőr ilyen jellegű változásain javítsuk, azokat kezeljük, és újra visszaadjuk arca fiatalosságát!


PIGMENTFOLTOK

Bőrünk egyik legfontosabb funkciója a külső környezeti hatásokkal szembeni védekezés. A bőr a hám alsó rétegében termelődő pigmentanyag, a melanin segítségével védekezik a káros UV sugárzással szemben. Az öregedési folyamatok, gyulladás, vagy a bőrt érő fokozott külső, vagy belülről eredő hormonális hatások megborítják az egyenletes pigmentképződés és -eloszlás folyamatát, ez pedig foltok, bőrszín-egyenetlenség kialakulásához vezet. Ezek a tényezők nagy mértékben rontják az arc esztétikáját.

Az egészséges bőr erős és egyenletes színű. Klinikánkon számos kezelés áll rendelkezésre, melyek mind azt célozzák, hogy elérjük ezt az állapotot, vagyis pácienseink megjelenését ragyogóvá tehessük.


AKNE, PATTANÁSOK

Az akne, valamint a faggyúmirigyek túlműködéséből eredő gyulladásos bőrproblémák sok fiatal életét keserítik meg. Mivel azonban faggyúmirigyeink mérete és aktivitása a kor előrehaladtával fokozódik, ezért az sem ritka, hogy valaki felnőttkorban, akár a negyvenes évei után szembesül először a pattanások zavaró problémájával.

Az egészséges bőr gyulladásmentes, így a gyulladást, az aknét, vagy a belőlük fakadó hegeket és elszíneződéseket minden életkorban kezelni kell!


ROZÁCEA

A rozácea egy rendkívül aluldiagnosztizált probléma, statisztikák szerint a népesség akár 20-30%-át is érintheti ez a krónikus gyulladásos állapot. A genetikailag meghatározott hajlamot sok külső körülmény súlyosbíthatja, úgy mint túl sok napozás, stressz, táplálkozási szokások, így a probléma évek során súlyosbodhat. A kezdetben enyhe texturális egyenetlenség az arcon masszív gyulladásos állapottá fokozódhat, így a bőr folyamatosan  vörös és érzékeny lesz, pattanásokkal telik meg, kinézetre egyre durvábbnak tűnik, az erek is kitágulnak.

Klinikánkon számos sikertörténet bizonyítja, hogy bár a rozácea nem gyógyítható, de a páciensek állapota megfelelő kezelésekkel javítható, sőt, a romlás visszafordítható, a bőr gyulladásos állapota eredményesen mérsékelhető.

ÉRZÉKENY BŐR

Sokan küzdenek kifejezetten érzékeny bőrrel. Ha a bőrünk védő, ún. barrier-funkciója károsodik a nem megfelelő bőrápolás, az öregedési folyamatok, vagy a rossz környezeti hatások miatt, a bőr nem lesz képes védekezni az őt érő külső hatások ellen.

Az érzékeny bőr vékony, mindenre kipirosodással válaszol, vízhiányos, akár ekcémásan hámló.

A folyamat azonban visszafordítható. Klinikánkon kifejezetten érzékeny bőrű pácienseink számára olyan termék- és kezelés protokollokat állítunk össze, melyek megerősítik a meggyengült barrier-funkciót. A kezelések hatására a bőr később képes lesz tolerálni az intenzívebb esztétikai beavatkozásokat is.

További előtte-utána eredményekért látogasson el Instagram oldalainkra:
- https://www.instagram.com/mediosorvosicentrum/ 
- https://www.instagram.com/budabernadett/ 
- https://www.instagram.com/dr.peterpalhazi/ 

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00