Vissza

Stria kezelések

A striák vagy terhességi csíkok (angolul strech marks) akkor jönnek létre, ha hirtelen változik a testsúlyunk: sokat fogyunk, hízunk, terhesség, vagy testépítés miatt nagy átalakuláson megyünk keresztül. Fiataloknál is előfordulhatnak hasonló csíkok egy hirtelen növekedési ugrás után. A striák lehetnek lilás, vöröses színűek, általában idővel elhalványulnak.
A striák tulajdonképpen „feszülési csíkok”, vagyis a bőrön keletkező repedések.

Megelőzés

Mivel a striák kialakulása a nagy testsúly-változásokhoz kötődik, már serdülőkorban észlelhetők azokon, akiknek a teste nagyon gyorsan változik. Hatékony testápolókkal már ebben az időszakban segíthetünk a bőrnek abban, hogy könnyebben viselje a tágulást.
A terhesség idején is gondoskodhatunk minderről, bár az egyébként nagyon hatékony retinol tartalmú krémek használata ebben az időszakban nem javasolt. Sokaknak genetikai hajlama van a striákra.

Kezelés klinikánkon

Klinikánkon a striakezelések kivételesen egyedi kombinációját vezettük be. Az Enerjet nagy intenzitású kinetikus energiáját használjuk ki a megtört kötőszöveti rész újraépítésére, valamint az Endymed Intensif mikrotűs rádiófrekvenciás kezelésével fellazítjuk az irharéteget és aktiváljuk a szövetek regenerációját.
A kezeléssorozat általában öt alkalomból áll, 2 Enerjet és 3 Endymed Intensif felváltva követi egymást1-2 hetes kihagyásokkal. A kezelések fontos kiegészítője az otthoni bőraktiválás: ezt a ZO Skin Health nagy retinol koncentrációjú mikroemulziós krémjével támogatjuk meg.

Kapcsolat

Érdeklődik kezeléseink iránt? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyek lennének az Ön számára legoptimálisabb beavatkozások és szeretne információt kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapunkon keresztül és segítünk!

Lépjen velünk
kapcsolatba most!

Nyitvatartás

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 18:00

Péntek: 8:00 – 16:00