Orvos-Esztétika

Szépészeti kezeléseink túlmutatnak a hagyományos bőrterápiákon. A bőr egészét nézve adjuk vissza annak szépségét, és teremtjük meg a tartós bőregészséget, legyen szó bármilyen nagy kihívást is jelentő bőrállapotról.

Dr. Buda Bernadett

Magunkról

A Medios Orvosi Központ orvos-esztétikai kezelései túlmutatnak a hagyományos bőrterápiákon. Támaszkodva a bőregészség megteremtésének elveire és az ennek alapjául szolgáló legutolsó tudományos eredményekre, a bőrprobléma egészét nézve, a páciens számára egyedi és tervszerű terápiás kezelések kialakításán fáradozunk. A rendelőben kivitelezhető, valamint otthoni intenzív, orvosi felügyelet mellett alkalmazott bőrterápiás kezelésekkel igyekszünk visszaadni a bőr szépségét, és megteremteni a tartós bőregészséget. Legyen szó bármilyen nagy kihívást is jelentő bőrállapotról, az egyénre szabott kezelések segítségével a bőrállapot javulása garantált.

Tovább

Megszépítjük arcát, kisimítjuk ráncait!

Tekintse meg orvos-esztétikai kezeléseinket!

Orvos-esztétikai kezelések

Az egészséges bőr definíció szerint sima felszínű, erős és ellenálló, feszes és rugalmas, egyenletes színtónusú, természetesen hidrált, és mindenféle aktív betegségtől mentes. A Medios Orvosi Központban a klinikai ellátás középpontjában az egészséges arcbőr helyreállítása áll. Kortól és nemtől függetlenül a bőrterápiás kezeléseket egyénre szabjuk, a bőrproblémáknak megfelelően. A kezelések célja, hogy a terápiákkal elérjük és hosszú távon fenntartsuk az egészséges, hatékony sejtszintű bőrműködést.

Jelentkezzen konzultációra!

Külföldi vagy Budapesttől távol élő pácienseink részére előre megbeszélt időpontban Skype konzultációs lehetőséggel is állunk rendelkezésre. 

Termékek

A Medios Orvosi Központban alkalmazott esztétikai kezeléseink egy teljességelvű szemléletmódot tükröznek, melynek alapja a bőregészség megteremtése és nem egészséges bőr esetén a sejtszintűen tökéletes bőrműködés visszaadása.

Tovább

A klinikánkon alkalmazott bőrterápiákkal az a célunk, hogy egészséges állapotúvá tegyük az arcbőrt. Majdnem minden hölgyvendégünk használ sminket, melyek nem megfelelő összetétele vagy hatóanyag tartalma károsíthatja az egészséges bőrműködést.

Tovább

Pácienseink mondták

20 évig szenvedtem az arcbőrömmel az állandó gyulladások és fellángoló rozácea miatt. A doktornő a konzultációkor azt mondta, hogy egy éven belül olyan lesz az arcbőröm, amilyennek régóta szeretném. 11 hónapos intenzív, általa javasolt bőrterápia és kezelések után végre stabil és erős a bőröm, a gyulladásoknak nyoma sincs. Szorongás nélkül nézek másra, mert tudom, hogy már nem a gyulladt bőrömet figyelik meg rajtam. Nagyon hálás vagyok a pontos, és tervezett segítségért, a kezeléseket pedig Buda doktornő irányítása mellett természetesen tovább folytatom. 
P. Ildikó, 39 éves

Bővebben

Gondoskodás

Bejelentkezés

Konzultációs és kezelési időpontért kérjük hívja a +36302620307-es számot, vagy írjon e-mailt az info@medios.hu címre. E-mailes jelentkezés esetén kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Tovább

Egyéni Skype-konzultáció

Külföldi vagy Budapesttől távol élő pácienseink részére előre megbeszélt időpontban Skype konzultációs lehetőséggel is állunk rendelkezésre.

Esztétikai irányú konzultáció előtt kérjük pácienseinket, juttassanak el fényképet bőrproblémájukról közelről, valamint teljes arcukról szemből illetve mindkét oldali irányból az info@medios.hu e-mail címre. A 30 perces Skype konzultáció díja 8.000 Ft, mely átutalással teljesíthető, illetve a később klinikánkon alkalmazott kezelések árából levonásra kerül. 

Tovább

Páciens etikett

Tisztelettel kérjük pácienseinket, hogy az előjegyzett időpontban érkezzenek rendelésünkre. 

Késés vagy időpontváltozás esetén hívják a +36302620307-es telefonszámot. Orvosi konzultáció minden egyes alkalmazott kezelés előtt szükséges a lehető legoptimálisabb eredmény érdekében. 

Tovább

Kezelések utáni gondoskodás

A Medios Orvosi Központban az esztétikai kezeléseink után átfogó utókezelési javaslatot adunk pácienseink számára az elért eredmény fenntartása és fokozása érdekében.

a a terápiák utáni időszakban bármilyen kérdése felmerülne, hívja központunkat a +36302620307-es telefonszámon.

Tovább

Finanszírozás

Kezeléseink áráról, az esetleges finanszírozási opciókról munkatársunk részletes felvilágosítást ad személyesen klinikánkon, telefonon a +36302620307-es számon, vagy e-mailben, az info@medios.hu e-mail címen.

Tovább

Ajándékkártya

A rendelőnkben különböző értékű ajándékkártya vásárlására van lehetőség, melyek a klinikán alkalmazott szolgáltatásokra, valamint rendelőnkben kapható termékekre válthatók be. Bővebb információért érdeklődjön munkatársunknál. 

Tovább

Elérhetőségek

Medios Orvosi Centrum   Dr. Buda Bernadett Tel: +36 30 262-0307   -   Cím: H-1021, Budapest, Budakeszi út. 3.   -   Szép Ilona Ház, II. emelet    -   E-mail: info@medios.hu   -   Web: www.medios.hu   -   Facebook: Medios Orvosi Centrum

Medios Orvosi Centrum

Tel: +36 30 262-0307
Cím: H-1021, Budapest, Budakeszi út. 3.
Szép Ilona Ház, II. emelet
E-mail: info@medios.hu
Web: www.medios.hu

Feliratkozás hírlevelünkre

*required fields